Skip to content

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken?

U kunt mij bereiken via:

  06 – 18 44 67 12

manon@unique-travel.nl

Klantervaringen

Namens mijn vrouw en ik, hartelijk dank voor de leuke attentie toen wij thuis kwamen. We hebben een onvergetelijke reis gehad! De B&B in Natchioches en Vicksburg waren heel bijzonder. We hebben enorm genoten in de verschillende muzieksteden van de live optredens. Nogmaals dank voor de prachtige reis die je voor ons hebt uitgestippeld.

Lenie en Willem Buijsse

Manon Verdam weet altijd de wensen van onze klanten, die wij een reis als beloning aanbieden, voor 100% tevredenheid te vervullen. Ook kijken we met heel veel plezier terug op onze fantastische privé reis en willen je bedanken voor je planning, het was perfect. We hebben met zijn allen heerlijk genoten.

Cor Lippens

Manon boekt al aantal jaren onze vakanties, elke keer komt ze weer met super leuke keuzes! We zijn net terug van onze combi vakantie Miami, Key West en een Carribean cruise, we hebben het echt super gehad! Manon staat altijd voor ons klaar mocht er iets zijn en ze weet precies wat we zoeken! Kunnen niet wachten wat ze voor ons in petto heeft voor de volgende reis!

Linda Bijsterbosch

Manon heeft ons erg goed geholpen bij het boeken van onze huwelijksreis. Ze neemt echt alle tijd om je zo goed mogelijk te helpen en luistert goed naar je wensen. Wij kunnen niet wachten totdat het 15 oktober is en hopen dat het een te gekke huwelijksreis gaat worden! Manon bedankt!

Daphne Meen-ter Braak

Ik ben ontzettend blij met Manon, ze denkt overal aan, zoekt alles perfect uit, houdt mij regelmatig op de hoogte van alles, dus kortom super!!!

Jolande Ooink

Manon heeft een prachtige rondreis door Thailand voor ons samengesteld. In de voorbereiding werd goed geluisterd naar onze wensen zodat het echt onze reis werd. Ook tijdens de reis en na thuiskomst was er volop betrokkenheid, hierdoor hebben wij tijdens onze vakantie nergens over na hoeven denken. We kijken terug op een fantastische rondreis, we bevelen Manon dan ook van harte aan.

Marleen Platvoet

Heerlijke vakantie gehad in de Dominicaanse Republiek, Punta Cana, Hotel Royalton. Perfect georganiseerd door Manon. Wat een genot om alles uit handen te kunnen geven en alleen maar hoeft te genieten van de vakantie. Aanrader!

Martin van der Naald

We wilden een bestemming waarbij onze kinderen ook andere culturen zouden ervaren. Het werd Sri Lanka. Het contact met Manon verliep prima! Tijdens de reis hebben we alleen maar genoten van al het moois wat dit land te bieden heeft. Alles bij elkaar was het een goed uitgebalanceerde reis. Een aanrader voor iedereen, zowel Sri Lanka als de service van Manon!

Debbie de Weijer

Wij hebben de reisbemiddeling van Manon als bijzonder prettig ervaren. Manon heeft ons een prima tip gegeven en de reis zorgvuldig geboekt. Ook heeft ze ons voor en tijdens de reis van alle informatie voorzien die nodig of handig was.

Herry Bruyns
Back To Top