skip to Main Content

Op reis met Unique Travel

Zorgeloos genieten

Unique Travel staat voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service en volledige ontzorging.
Ik werk samen met deskundige lokale agenten, professionele gidsen en accommodaties waar service en gastvrijheid vanzelfsprekend zijn. Ik adviseer u over de benodigde vaccinaties en documenten en geef tips over de bestemming. Alles wordt van A tot Z voor u geregeld.
Dankzij het lidmaatschap bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds is uw reissom financieel gewaarborgd.

Reisaanbod

Mijn aanbod is divers en verrassend. U kunt bij mij terecht voor de organisatie van rondreizen, strandvakanties, huwelijksreizen, safari’s, stedentrips, schoolreizen, familievakanties, themareizen, sportreizen, personeelsreizen, jubileumreizen en nog veel meer…
Ik ken de mooiste routes en leukste plekken. U kunt overnachten in prachtige hotels, maar ook in bijzondere accommodaties zoals een iglo, een luxe lodge, een safaritent of een guesthouse midden in de natuur. Maak uw reis nog specialer door te verblijven in gebieden die minder bekend zijn of ervaar een bestemming op geheel andere wijze tijdens een lokale excursie. Een fietstour door Bangkok, een flamencoshow in Buenos Aires, een kookcursus in Italië, een sneeuwscootersafari in Lapland; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Uw reis op maat

Na inventarisatie van uw wensen ga ik met een reisvoorstel aan de slag.
Wilt u hierna nog dingen veranderd hebben? Dan pas ik het reisvoorstel aan, net zolang tot wij uw ideale reis hebben samengesteld.
Indien gewenst kom ik bij u langs om het programma door te spreken. Mijn dienstverlening is bij de reissom inbegrepen; er zijn geen bijkomende kosten. Tijdens uw reis zorg ik ervoor dat alles perfect geregeld is, zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Krijgt u te maken met een onvoorziene gebeurtenis? In geval van nood kunt u 24/7 op mij rekenen.

Laat u inspireren!

Klantervaringen

Back To Top