skip to Main Content

Bedrijfsreizen

Een weekend weg of jubileum vieren met uw personeel?

Als het om bedrijfsreizen gaat, wilt u er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is. Unique Travel weet precies welke elementen nodig zijn
om uw reis tot een succes te maken. Ik zorg voor een passend en verrassend programma waarin transfers, accommodatie, restaurants en
excursiemogelijkheden conform uw wensen en budget zijn geregeld.

Personeelsreizen

Heeft u iets te vieren? Wilt u uw medewerkers belonen? Of gewoon een gezellig weekend beleven? Een personeelsreis is de ideale manier om de onderlinge relaties te versterken. Wat dacht u van een Trabant safari in Berlijn? Een catamaran tour langs de kust? Of overnachten in een tentenkamp in de woestijn? Creëer ook een onvergetelijke belevenis met uw personeel!

Vergaderen in het buitenland

De perfecte locatie vinden voor uw internationale gezelschap of brainstormsessie met uw bedrijf kan een tijdrovende en lastige klus zijn. Ik vind graag voor u de juiste plek met alle benodigde faciliteiten voor een succesvolle meeting. Een aanvullend programma met activiteiten kan uiteraard geregeld worden.
Ik zorg voor de juiste sfeer en balans waarin zaken en ontspanning samen gaan.

Congresreizen

Wilt u op bezoek bij buitenlandse relaties, beurzen of congressen? Het logistieke gedeelte neem ik u graag uit handen, zoals de vluchten, het hotel, de transfers en de restaurants. Ook reizen op inschrijving zijn mogelijk. Alles wordt voor u en de deelnemers geregeld, zowel vooraf als tijdens de reis.
Zodat u weer vol inspiratie naar huis kunt gaan.

Individuele Reizen
Individuele reizen

Op zoek naar een welverdiende strandvakantie, een verrassende stedentrip of een once-in-a-lifetime experience?

Groepsreizen
Groepsreizen

Gaat u met een gezelschap op reis? Bijvoorbeeld met een groep vrienden, familieleden, teamgenoten of een vereniging?

Bedrijfsreizen
Bedrijfsreizen

Wilt u een weekend weg met uw bedrijf of bent u van plan uw jubileum te vieren met uw personeel?

Bedrijfsuitje plannen?

Klantervaringen

Back To Top